Naslovna Klubovi članice NAJAVA CESTOVNE UTRKE “1. KARLOVAČKA ČETVORKA”

NAJAVA CESTOVNE UTRKE “1. KARLOVAČKA ČETVORKA”

od kssr
42 views

Datum: 18.09.2021.

Mjesto:  Karlovac, Aquatika

Start: 10:00

Dužina staze: 4.100m (dva kruga oko Korane sa startom i ciljem kod Aquatike.

Organizator: Udruga Dodir prirode (RaN 047)

Kontakt:  info@udruga-dodir-prirode.hr, mob: 095/885-4600

O događaju: Karlovački savez sportske rekreacije organizira I. Karlovački festival sportske rekreacije 18.09.2021. godine na Vunskom polju s ciljem razvijanja i promicanja programa tjelesnih aktivnosti i u cilju zaštite i unapređenja zdravlja građana, poticanja i skrbi za stvaranje općih uvjeta za razvoj sportske rekreacije u Karlovcu.

Iza nas je teška godina zbog pandemije COVID-19 koja je pogodila sport, a time i sportsku rekreaciju. Festivalom želimo uključiti sve klubove sportske rekreacije grada Karlovca i što veći broj građana kako bi kroz prezentacije klubova i razna događanja i natjecanja ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice te posvetili svoje vrijeme zdravom načinima života kroz sport. Jedan od ciljeva je i stvoriti priliku za razmjenu iskustava i kontakata među udrugama.

Naša udruga članica je Karlovačkog saveza sportske rekreacije, te smo time odlučili napraviti utrku, kao prezentaciju aktivnosti kojom se bavimo.

18.09.2021. Korana, Vunsko polje, Kozjača… biti će domaćin rekreativnog sporta grada Karlovca, pa Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite i uvelićate 1. Karlovački festival rekreativnog sporta.

Nagrade: Prva tri muška i prve tri žene u ukupnom poretku medalje i poklon paket

Kategorije: Nema

Startnina: Nema

Prijave za utrku na mjeri.me

Možda vas zanima i ovo