Naslovna Klubovi članice RAN-OVCI EKIPNO UKUPNO 4. PO ZAVRŠETKU KONTINENTRAIL LIGE

RAN-OVCI EKIPNO UKUPNO 4. PO ZAVRŠETKU KONTINENTRAIL LIGE

LIŠNJIĆ 1. U KATEGORIJI 10.MEMORIJALNA UTRKA ZA 17 POGINULIH PRIPADNIKA 129.BRIGADE HV

od kssr
96 views

Jučer je u Draganiću održana 10.memorijalna utrka za 17 poginulih pripadnika 129.brigade HV. Udruga „Zraka“ Draganić i Udruga pripadnika 129. brigade Hrvatske vojske organiziratori su utrke koja se održava u spomen na poginule branitelje u domovinskom ratu, te je simbolično utrka duga 17 km. Na utrci je nastuplio oko 70 natjecatelja, a između ostalog i  član našeg kluba Mladen Lišnjić koji je utrku otrčao za 1h 13min i 4 sec te time zauzeo ukupno 9. mjesto u muškoj konkurenciji i 1. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Foto: Emil Brnardić

Jučer se također održalo i zadnje, 8. kolo Kontinentrail lige  – Poniq trail na kojem smo nastupili u gotovo punom sastavu. (Falio je Petar Fink) Na zadnjem kolu uspjeli smo zauzeti ekipno 3. mjesto, što nas je u ukupnom plasmanu lige zadržalo na 4. mjestu.

Pojedinačno u ukupnom plasmanu lige ostvarili smo odlične rezultate.

Na dugoj stazi ove godine od ukupno 8 utrka, Silvio Car zbog ozljede je otrčao pet  što je bio i minimu za bodovanje. Za 0,2 boda izgubio je 1. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji, a u ukupnom poretku muških zauzeo je 10. mjesto.

Na kratkoj stazi nastupilo nas je sedam. Sa najboljim rezultatom lige od muških bio je to Dominik Seljan koji je u ukupnom plasmanu završio ligu 11. muški i 2. u kategoriji MS, Dominik Filipčić završio je 20. i 4. u kategoriji MS. Oboje su otrčali svih 8 kola. Petar Fink otrčao je 6 kola, te je u ukupnom poretku muških zauzeo 29. mjesto i osmo mjesto u kategoriji M40.

Od žena na kratkoj stazi najbolji plasman ostvarila je Gabrijela Šalković koja je u ukupnom poretku žena, sa 7 otrčanih utrka u ligi zauzela 4. mjesto i 1. mjesto u kategoriji Ž40. Darinka Vučković završila je ukupno 11. žena i odlično 2. mjesto u kategoriji Ž50 (svih 8 utrka). Lea Šipka sa također svih 8 utrka zauzela je 29. mjesto i 8. mjesto u kategoriji Ž30. Belavić Jadranka u svojoj kategoriji Ž50 osmo mjesto i 34. ukupno žena.

 

Možda vas zanima i ovo